Categories
Apartments

Flora 3 One Bedroom Apartment/ 4400 ALL Kafe Flora

4400 ALL

Apartment one bedroom , one Living room and kitchen and one balcony

for 3 guests is 4900 ALL

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

Mirësevini në këtë Apartament interesant i cili ndodhet në Qendrën historike të Tiranës (vetëm 3 minuta ecje në këmbë nga Sheshi Skenderbeg).Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një pallati pranë rrugës më të rëndësishme në Tiranë të quajtur “Rruga e Durrësit”.Ka afër një stacion autobusi, Super Market, zyrë këmbimi, bare, restorante. Apartamenti ndodhet në katin e 4-të të një ndertese buze rruges se durresit afer kafe flores, me nje kapacitet prej 1 deri ne 3 persona

Hapsira

Ne cmimin e Lart permendur perfshihet Uji i nxehte , Pagesa elektrike , interneti , taksat vendore, Televizori me kanale shqiptare dhe te huaja. Nga ana e mjeteve, Keni te gjitha mjetet pe gatim, Guzhine, Sobe , Pianure. Keni te perfshira carcafe te paster , peshqira shampo edhe letra higjenike, Ne lagje keni mundesi per Parkim publik nese gjeni vend te lire. nese jo keni Parkim privat me pagese

Check in : Ora 13:30 (Minimum)

Check Out : Ora 11:00 (Maksimumi)

Welcome to this interesting Apartment which is situated in the historical Center of Tirana (only 3 minutes walking time from Skenderbeg Square).
The Apartment is on the 3th Floor of one Building beside the most important street in Tirana called “Durresi Street”.
There is a Bus station, Super Market, Exchange office, Bars, restaurants nearby.

The space
The Mentioned Price includes , Hot Water, Electricity , Local Taxes, Tv stations, Internet WIFI. There is Kitchen oven, all the kitchen amenities for cooking. You have also Clean Towels shampoo , washing machine.

Categories
Apartments

Le Petit Apartment 2 Shkolla sami Frasheri 4200 leke

Superior studio Apartment with Balcony

Maximum 2 Guests – Maximum per 2 Persona

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

Modern and cozy, recently renovated and with an amazing Location near the Skanderbeg square and the boulevard, the apartment is located in a quiet and small street in Tirana. The apartment is made by a bedroom and a kitchenette and offers a double bed, AC, a flat-screen smart TV, fridge, WIFI and a nice Balcony. in the apartment you have included , clean towels, shampoo, kitchen tools.

Ju Prezantojme me Apartamentin prane rruges bardhok biba ose mbrapa shkolles sami frashri., Apartamenti ka hyrje te vecante brenda nje koridori privat, ka nje dhome gjumi dhe nje aneks te vogel guzhine. ne apartament perfshihet, peshqira te paster, shampo dhe sapun duarsh, mjete gatimi dhe smart Tv me disa kanale shqiptare.


Categories
Apartments

Le Petit Apartment 1 Shkolla sami Frasheri 3800 leke

Studio Apartment with Balcony

Maximum 2 Guests – Maximum per 2 Persona

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

Modern and cozy, recently renovated and with an amazing Location near the Skanderbeg square and the boulevard, the apartment is located in a quiet and small street in Tirana. The apartment is made by a bedroom and a kitchenette and offers a double bed, AC, a flat-screen smart TV, fridge, WIFI and a nice Balcony. in the apartment you have included , clean towels, shampoo, kitchen tools.

Ju Prezantojme me Sudio Apartamentin prane rruges bardhok biba ose mbrapa shkolles sami frashri., Apartamenti ka hyrje te vecante brenda nje koridori privat, ka nje dhome gjumi me pianure sobe ne te njejtin ambient. ne apartament perfshihet, peshqira te paster, shampo dhe sapun duarsh, mjete gatimi dhe smart Tv me disa kanale shqiptare.


Categories
Apartments

Boutique studio 1 (9 kateshet) 4000 leke

Studio Apartment with Balcony

Maximum 2 Guests – Maximum per 2 Persona

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

Modern and cozy, recently renovated and with an amazing Location 1 minute walking distance from the Skanderbeg square . The apartment is made by a bedroom and a kitchenette and offers a double bed, AC, a flat-screen smart TV, fridge, WIFI and a nice Balcony. in the apartment you have included , clean towels, shampoo, kitchen tools.

Ju Prezantojme me studio Apartamentin prane sheshit skenderbej (tek 9 kateshet ose tek pallati i restorant OPA) , Apartamenti ka hyrje te vecante brenda nje koridori privat, ka nje dhome gjumi dhe nje aneks te vogel guzhine. ne apartament perfshihet, peshqira te paster, shampo dhe sapun duarsh, mjete gatimi dhe smart Tv me disa kanale shqiptare.


Categories
Apartments

Boutique Delux studio 2 (9 kateshet) 4500 leke

Studio Apartment with Balcony

Maximum 2 Guests – Maximum per 2 Persona

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

Modern and cozy, recently renovated and with an amazing Location 1 minute walking distance from the Skanderbeg square . The apartment is made by a bedroom and a kitchenette and offers a double bed, AC, a flat-screen smart TV, fridge, WIFI and a nice Balcony. in the apartment you have included , clean towels, shampoo, kitchen tools.

Ju Prezantojme me studio Apartamentin prane sheshit skenderbej (tek 9 kateshet ose tek pallati i restorant OPA) , Apartamenti ka hyrje te vecante brenda nje koridori privat, ka nje dhome gjumi dhe nje aneks te vogel guzhine. ne apartament perfshihet, peshqira te paster, shampo dhe sapun duarsh, mjete gatimi dhe smart Tv me disa kanale shqiptare.


Categories
Apartments

BonBon 2 Studio Apartment 3500 ALL

(3500 ALL / 32 EUR per night) Studio Apartment

Maximum 2 Guests – Maximum per 2 Persona

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

Modern and cozy, recently renovated and with an amazing Location 3 minute walking distance from the Skanderbeg square . The apartment is made by a bedroom and a kitchenette and offers a double bed, portable AC, a flat-screen smart TV, fridge, WIFI . in the apartment you have included , clean towels, shampoo, kitchen tools.

Ju Prezantojme me studio Apartamentin prane shkolles sami frashri , i pozicionuar ne nje pallat te ri , Apartamenti ka hyrje te vecante ne pallat, ka nje dhome gjumi dhe nje aneks te vogel guzhine. ne apartament perfshihet, peshqira te paster, shampo dhe sapun duarsh, mjete gatimi dhe smart smart TV me netflix dhe youtube (Kanalet e antenes nuk jane te perfshira)

.


Categories
Apartments

BonBon 1 Apartment 4000 ALL

Apartment one bedroom , one Living room and kitchen

Maximum 3 Guests – Maximum per 3 Persona

(price for 3 guests is 4700 leke)

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

One bedroom apartment Modern and cozy (including one double bed , one single bed and one sofa bed), recently renovated and with an amazing Location 3 minute walking distance from the Skanderbeg square . The apartment offers a double bed, 2 AC devices a flat-screen smart TV, fridge, WIFI . in the apartment you have included , clean towels, shampoo, kitchen tools.

Ju Prezantojme Apartamentin 1+1 me hapsire te bollshme per deri ne 4 veta (ka nje krevat dopio , nje krevat tek dhe nje divan qe hapet) prane shkolles sami frashri , i pozicionuar ne nje pallat te ri , Apartamenti ndodhet ne katin e pare dhe ka hyrje te vecante ne pallat, ka nje dhome gjumi dhe nje dhome ndenje te bollshme plus nje ballkon ,ne apartament perfshihet, peshqira te paster, shampo dhe sapun duarsh, mjete gatimi dhe smart smart TV me netflix dhe youtube (Kanalet e antenes nuk jane te perfshira)

.


Categories
Apartments

Piazza Studio Apartment 3500 ALL

Maximum per 2 Persons

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

Modern and cozy, recently renovated and with an amazing Location 1 minute walking distance from the Skanderbeg square . The apartment is made by a bedroom and a kitchenette and offers a double bed, portable AC, a flat-screen smart TV, fridge, WIFI . in the apartment you have included , clean towels, shampoo, kitchen tools.

Ju Prezantojme me studio Apartamentin prane Bar piazza ose mbrapa Museut nacional , , Apartamenti ka hyrje te vecante ne pallat, ka nje dhome gjumi dhe nje aneks te vogel guzhine. ne apartament perfshihet, peshqira te paster, shampo dhe sapun duarsh, mjete gatimi dhe smart smart TV me netflix dhe youtube (Kanalet e antenes nuk jane te perfshira)

Check in : Ora 13:30 (Minimum)

Check Out : Ora 11:00 (Maksimumi)

We present to you our cozy Studio apartment located very near the city center. The apartment is designed to be a minimalistic and cozy space that is ideal for 1 or 2 Guests. If you are on a work trip, a tourist visiting our beautiful city, or simply wanting to avoid hotels, this is the place for you. Our simple touches and detailed furnishing will make you feel at home. You also have all the city’s checkpoints within a 2-10 min walk away.

The apartment is organized in a Living room which is also a bedroom one kitchenette, and 1 bathroom. quiet neighborhood will bring you peace of mind’s

Categories
Apartments

Flora 5 4400 ALL Kafe Flora

Apartment one bedroom , one Living room and kitchen and one balcony

for 3 guests the price is 5000 Lek

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

Mirësevini në këtë Apartament interesant i cili ndodhet në Qendrën historike të Tiranës (vetëm 3 minuta ecje në këmbë nga Sheshi Skenderbeg).Apartamenti ndodhet në katin e 4-të të një pallati pranë rrugës më të rëndësishme në Tiranë të quajtur “Rruga e Durrësit”.Ka afër një stacion autobusi, Super Market, zyrë këmbimi, bare, restorante. Apartamenti ndodhet në katin e 4-të të një ndertese buze rruges se durresit afer kafe flores, me nje kapacitet prej 1 deri ne 3 persona

Hapsira

Ne cmimin e Lart permendur perfshihet Uji i nxehte , Pagesa elektrike , interneti , taksat vendore, Televizori me kanale shqiptare dhe te huaja. Nga ana e mjeteve, Keni te gjitha mjetet pe gatim, Guzhine, Sobe , Pianure. Keni te perfshira carcafe te paster , peshqira shampo edhe letra higjenike, Ne lagje keni mundesi per Parkim publik nese gjeni vend te lire. nese jo keni Parkim privat me pagese

Check in : Ora 13:30 (Minimum)

Check Out : Ora 11:00 (Maksimumi)

Welcome to this interesting Apartment which is situated in the historical Center of Tirana (only 3 minutes walking time from Skenderbeg Square).
The Apartment is on the 4th Floor of one Building beside the most important street in Tirana called “Durresi Street”.
There is a Bus station, Super Market, Exchange office, Bars, restaurants nearby.

The space
The Mentioned Price includes , Hot Water, Electricity , Local Taxes, Tv stations, Internet WIFI. There is Kitchen oven, all the kitchen amenities for cooking. You have also Clean Towels shampoo , washing machine.

Categories
Apartments

Modern Central Apartment 4900ALL Sheshi Skenderbej

Apartment one bedroom , one Living room and kitchen and Balcony

Maximum 2 Guests – Maximum per 2 Persona

*Te gjitha cmimet e akomodimeve jane te paraqitura ne Lek dhe per pagesa ne valute te huaj do te perdoret kursi ditor i kembimit.

*Please note that all prices are based on Albanian Lek and will apply the daily exchange rate if you pay in other currencies.

Moderne dhe komode, e rinovuar së fundmi dhe me një pamje mahnitëse të qytetit, apartamenti ndodhet në një zonë të gjelbër të qetë dhe qendrore të Tiranës. Apartamenti ofron një krevat dopio, AC, një TV me ekran të sheshtë, frigorifer, lavatriçe, WIFI Apartamenti eshte ne katin e 5-te. Rezidenca është më pak se 50 sekonda në këmbë nga Sheshi i Skënderbej. Vendndodhja eshte perfekte nëse doni të keni një apartament qendror modern

Hapsira

Hapësira është Më shumë se e mjaftueshme për një çift ose 3 persona dhe ofron të gjitha lehtësitë që mund t’ju nevojiten për të shijuar një qëndrim afatgjatë ose afatshkurtër

Qasja e vizitorëve

Eshtë shumë e lehtë për vizitorët sepse godina ndodhet në një nga zonat më të frekuentuara në Tiranë, shumë pranë nga qendra historike. .Ne cmimin e Lart permendur perfshihet Uji i nxehte , Pagesa elektrike , interneti , taksat vendore, Televizori me kanale shqiptare dhe te huaja. Nga ana e mjeteve, Keni te gjitha mjetet pe gatim, Guzhine, Sobe , Pianure. Keni te perfshira carcafe te paster , peshqira shampo edhe letra higjenike, nese rezervoni me shume se nje jave do keni extra peshqire si dhe pastrim nga pastruese te perfshire ne cmim. Ne lagje keni mundesi per Parkim publik nese gjeni vend te lire. nese jo keni Parkim privat me pagese

Check in : Ora 13:30 (Minimum)

Check Out : Ora 11:00 (Maksimumi)

Modern and cozy, recently renovated and with an amazing city view, the apartment is located in a quiet and central green area of Tirana. The apartment offers a double bed, AC, a flat-screen smart TV, fridge, microwave, washing machine, WIFI .The apartment is in the 5th floor. The residence is less than 50 seconds walking distance from Skanderbeg’s Square. Its the Prefect Location if you want to have a central Capital Modern Apartment

The space
The space is More then Enough for one couple or 3 people and offers all the amenities you may need to enjoy a long-term or short term stay

The Mentioned Price includes , Hot Water, Electricity , Local Taxes, Tv stations, Internet WIFI. There is Kitchen oven, all the kitchen amenities for cooking. You have also Clean Towels shampoo , washing machine, if you book more then one week you have also Cleaning service included free of charge..