Bonbon 3 One Bedroom Balcony Apartment (38 euro/ 4500 All)

Contact us for this property.

Apartment one bedroom , one Living room and kitchen and Balcony

Maximum 3 Guests – Maximum per 3 Persona

Ju prezantojme me Apartamentin i madhesise 1+1 e cila posedon nje krevat dopio , nje tek edhe nje divan qe hapet ne guzhine. Apartamenti eshte me vendodhje ne nje pallat te sapo ndertuar prane rruges se barrikadave ose shkolla sami frashri , eshte i bollshem dhe ka te gjitha kushtet per qendrime afatshkurter edhe afatgjate., Pe rezervime ju lutem te na kontaktoni

We present you with the Apartment of size 1 + 1 which has a double bed, one single and a sofa which can be a bed also. The apartment is located in a newly built building near the the Sami frashri school, it is spacious and has all the conditions for short and long term stays. For reservations please contact us