Modern Central Apartment(4000 ALL / 33 EUR per night) Sheshi Skenderbej

Contact us for this property.

Rooms & guests

Property Type: One bedroom living room and bathroom apartment

Bedroom Types: One Bedroom

Beds: Double Bed one sofa

Bathrooms: 1

Max Adults: 3

Moderne dhe komode, e rinovuar së fundmi dhe me një pamje mahnitëse të qytetit, apartamenti ndodhet në një zonë të gjelbër të qetë dhe qendrore të Tiranës. Apartamenti ofron një krevat dopio, AC, një TV me ekran të sheshtë, frigorifer, lavatriçe, WIFI Apartamenti eshte ne katin e 5-te. Rezidenca është më pak se 50 sekonda në këmbë nga Sheshi i Skënderbej. Vendndodhja eshte perfekte nëse doni të keni një apartament qendror modern

Hapsira

Hapësira është Më shumë se e mjaftueshme për një çift ose 3 persona dhe ofron të gjitha lehtësitë që mund t’ju nevojiten për të shijuar një qëndrim afatgjatë ose afatshkurtër

Qasja e vizitorëve

Eshtë shumë e lehtë për vizitorët sepse godina ndodhet në një nga zonat më të frekuentuara në Tiranë, shumë pranë nga qendra historike.

Gjëra të tjera për t’u shënuar

Ju duhet ta dini paraprakisht se kati i parë dhe ndërtesa janë të përkohshme në rindërtim, por kjo nuk do të thotë që nuk është e lehtë të arrihet në apartament. Gjithashtu apartamenti eshte ne katin e peste dhe duhet te gjisni shkallet

Check in : Ora 13:30 (Minimum)

Check Out : Ora 11:00 (Maksimumi)

Modern and cozy, recently renovated and with an amazing city view, the apartment is located in a quiet and central green area of Tirana. The apartment offers a double bed, AC, a flat-screen smart TV, fridge, microwave, washing machine, WIFI .The apartment is in the 5th floor. The residence is less than 50 seconds walking distance from Skanderbeg’s Square. Its the Prefect Location if you want to have a central Capital Modern Apartment

The space
The space is More then Enough for one couple or 3 people and offers all the amenities you may need to enjoy a long-term or short term stay

Guest access
its Very easy for the guest to access because the building is located in one of the most frequented areas in Tirana , very near by the historical center.

Other things to note
You must know in advance that the first floor and the building are temporary in reconstruction but that doesn’t mean that is not easy to reach the apartment

AMENITIES

Basic

Wifi

Available throughout the listing

Air conditioning

Cable TV

TV

Dedicated workspace

Essentials

Towels, bed sheets, soap, and toilet paper

Hot water

Iron

Ethernet connection

Facilities

Paid parking lot off premises

Dining

Kitchen

Space where guests can cook their own meals

Philips refrigerator

Guest access

Private entrance

Separate street or building entrance

Logistics

Long term stays allowed

Allow stay for 28 days or more

Bed and bath

Hair dryer

Body soap

Hangers

Bed linens

Extra pillows and blankets

Shampoo

Outdoor

Patio or balcony

Safety features

Smoke alarm

First aid kit