Ring Apartment (3500 ALL / 28 € per night) Zogu i Zi

Contact us for this property.

Apartment one bedroom , one Living room and kitchen

Maximum 2 Guests – Maximum per 2 PersonaShijoni komoditetin që ofron ky apartamentI . I ndodhur në një zonë shumë të frekuentuar të Tiranës, u jep Klienteve një akses të lehtë për të zbuluar qytetin dhe gjithashtu afër një qendre tregtare shumë të njohur të quajtur. Ring center. Dekoruar dhe me komoditete të rehatshme, qëllimi eshte të ndiheni si në shtëpinë tuaj. Vetëm 10 minuta larg nga qendra e qytetit, Ndertesa e është e rrethuar nga shumë kafene, dyqane, qendër tregtare, Stacion Nderkombetar autobuzi dhe gjithçka që ju nevojitet. Apartamenti është në një lagje urbane dhe të preferuar, megjithatë ofron relaks për mysafirët. Ndodhet ne Katin e peste me ashensor

Ne cmimin e Lart permendur perfshihet Uji i nxehte , Pagesa elektrike , interneti , taksat vendore, Televizori me kanale shqiptare dhe te huaja. Nga ana e mjeteve, Keni te gjitha mjetet pe gatim, Guzhine, Sobe , Pianure. Keni te perfshira carcafe te paster , peshqira shampo edhe letra higjenike.

Check in : Ora 13:30 (Minimum)

Check Out : Ora 11:00 (Maksimumi)

Enjoy the comfort that this new apartment has to offer. Situated in a very frequented area of Tirana, it gives guests an easy access to discover the city and also near by a very known Shopping mall Called . the Ring Center.
Brightly decorated with comfortable amenities, its purpose is to feel like at home. Only 10 minutes away from the city center, it is surrounded by a lot of cafés, shops, Shopping mall , bus satiation , and everything that you will need. The apartment is in an urban and busy neighborhood, yet offers relaxation to the guests. It on the Fifth Floor and elevator is Available

The Mentioned Price includes , Hot Water, Electricity , Local Taxes, Tv stations, Internet WIFI. There is Kitchen oven, all the kitchen amenities for cooking. You have also Clean Towels shampoo , washing machine.