Durres Beach Apartment 3500 ALL

Contact us for this property.

Apartment one bedroom , one Living room and kitchen and Balcony

Maximum 4 Guests – Maximum per 4 Persona

Vetëm 30 sekonda në këmbë nga plazhi bregdetar i Adriatikut, ky apartament i ri me pushime në plazh është i mobiluar në një standard të mesëm dhe është i pajisur plotësisht me gjithçka që ju nevojitet për një pushim relaksues për një familje apo miq, i vendosur në zonën më të frekuentuar të Durrësit Plazhi (afër me 5 yjet Adriatik Hotel) në një vend shumë të favorshëm, me shumë bare, restorante, tregje, etj.

Ne cmimin e Lart permendur perfshihet Uji i nxehte , Pagesa elektrike , interneti , taksat vendore, Televizori me kanale shqiptare dhe te huaja. Nga ana e mjeteve, Keni te gjitha mjetet pe gatim, Guzhine, Sobe , Pianure. Keni te perfshira carcafe te paster , peshqira shampo edhe letra higjenike, nese rezervoni me shume se nje jave do keni extra peshqire si dhe pastrim nga pastruese te perfshire ne cmim. Ne lagje keni mundesi per Parkim publik nese gjeni vend te lire. nese jo keni Parkim privat me pagese

Just 30 seconds walk away from the Adriatic seaside beach, this brand new holiday beachfront apartment is furnished to a medium standard and is fully equipped with everything you need for a family or friends relaxing holiday, situated in the most frequented area of the Durresi Beach (near by with the 5 stars Adriatic Hotel) in a very favorable place, having many bars, restaurants, markets, etc.

The space
There is a public Bus which go to the city of Durres . the bus station is only 10 minutes walking from the flat , or you can use taxi for a very cheap price .
the Main Boulevard in the main road is now friendly for pedestrian, that means that you can have nice walks in the afternoon and very amazing walks in the morning time near the beach